Rudkøbing: Firmaet Kiropraktor Langeland har udvidet bemandingen i Sundhedshuset, Rudkøbing.

Siden september 2014 har kiropraktorerne Charlotte Riber, Malene Jørgensen og Lise Larsson, Svendborg, passet afdelingen på Langeland, men nu er travlheden blevet så stor, at endnu en kiropraktor er ansat, nemlig Jeanette Brogaard.

- Vi skiftes til at passe afdelingen i Sundhedshuset, som nu næsten er i fuld gang hver dag, hele dagen, hele ugen.

Vi er meget glade for at være i Sundhedshuset. Der er en meget god stemning i huset, hvor langelændere (og somme tider sydfynboer og tøsinger) kan få hjælp af meget forskellig slags.

Charlotte Riber

En lille omvej

Jeanette Brogaard er 30 år og kommer fra Odense. Hun tog en lille omvej før hun påbegyndte den 5-årige kiropraktoruddannelse på Syddansk Universitet, idet hun efter folkeskolen uddannede sig til social- og sundhedsassistent. Derefter tog hun en HF, hvorefter hun begyndte sin universitetsuddannelse.

- Jeanette er det, vi kalder en familiekiropraktor, dvs. hun behandler patienter i alle aldre fra det lille barn til den ældre patient på 89 år. Naturligvis er det ikke den samme behandlingsmetode, der bruges på alle patienter. Behandlingen tilpasses den enkelte patient, således at pigen på 5 år ikke får den samme behandling som entreprenøren på 35 år, forklarer Charlotte Riber.- Vi er meget glade for at være i Sundhedshuset. Der er en meget god stemning i huset, hvor langelændere (og somme tider sydfynboer og tøsinger) kan få hjælp af meget forskellig slags - fra Jobcenter, læge, fysioterapeut, psykolog, hørespecialist, hjemmesygeplejersker, bandagist, alkoholbehandling til jordemor og kiropraktor. Et hus med meget aktivitet og som sagt god stemning, tilføjer hun.

  • fyens.dk