Lokaldebat: Stem på liste 2
Af: Bjarne Selvager , bjarne.hansen@oeboen.dk

LÆSERBREV: Liste 2 vil bakke op om en af kirkens helt store opgaver - at værne om de svage og mest udsatte i samfundet. Helt konkret kan vi lige nu gribe til handling, ved at samarbejde med den nystartede forening "Café Kaffekassen", der arbejder på tilblivelsen af et værested uden alkohol.

Liste 2 vil lægge stor vægt på et godt samarbejde med både præsterne og personalet. Som personaleansvarlig er det vores fornemmeste opgave at indgyde tillid, troværdighed og stå til tjeneste for kirkens ansatte. Trivslen skal være i højsædet, for at alle kan yde sit ypperste!

Liste 2 vil mere synlighed omkring menighedsrådsarbejdet. Referater skal lægges tidsmæssigt på kirkens hjemmeside, og vi vil gerne indbyde til mere dialog med menigheden. Det kan bl.a. gøres i kraft af cafémøder/samtalerum i vores nye menighedshus. Vi ønsker at kirken skal være kirke for alle - at hvem vi end er, så føler vi os hjemme her!

Liste 2 vil gå nye veje og følge udviklingen som Landsforeningen af Menighedsråd er i fuld gang med: At gøre menighedsrådene til et mindre administrativt tungt organ, så der bliver skabt mere tid og plads til det visionære arbejde af kirkelige aktiviteter, både i og omkring kirken.

Husk dit valgkort og stem på Liste 2 til menighedsrådsvalget den 14. marts i konfirmandstuen, Rue Stræde 2 fra kl.9.00-20.00.

Vi holder valgcafé på dagen på "Café Skovsgaard Madmarked" Østergade 6, mellem kl.16-20, så kom ind og hils på os - vi gi'r kaffen.

 

Mere om emnet

Se alle
Kampvalg overstået: Liste 2 vandt 5-3 i Rudkøbing Sogn

Kampvalg overstået: Liste 2 vandt 5-3 i Rudkøbing Sogn

Lokaldebat: Status for det tidligere menighedsråd

Lokaldebat: Status for det tidligere menighedsråd

Menighedsrådsvalg: - Ledelse og synlighed er vigtigt

Menighedsrådsvalg: - Ledelse og synlighed er vigtigt