Af: Carl Aage og Lene Fisker, Acton, On. Canada

LÆSERBREV: Det er første gang at vi skriver læserbrev til en avis, men nu syntes vi det er nødvendigt at komme med vores mening om banken i Rudkøbing.

Vi er hjemme fra Canada et par gange om året for at besøge vores forældre, og det er et stort problem, at man ikke længere kan få kontanter i banken Det er udemærket for yngre mennesker, der bruger kort og er vokset op med computere.

Vi har flere gange set en række ældre med stok eller rollator stå i kø, mens den første i køen prøver at finde ud af tasterne inden maskinen sluger kortet.

Carl Aage og Lene Fisker

Men befolkningen på Langeland er mere af den ældre generation, der ikke er kendt med koder og taster.

Vi har flere gange set en række ældre med stok eller rollator stå i kø, mens den første i køen prøver at finde ud af tasterne inden maskinen sluger kortet. I øvrigt står de udenfor i regnvejr og slud og er udsat for at blive overfaldet og frataget deres penge. Mon ikke man kan installere en maskine i gangen til banken, så de ældre kan stå indenfor i tørvejr og hvor der er mindre fare for overfald.

Dette kunne ske indenfor normale åbningstider, hvor de ældre får hjælp af personalet, som så heller ikke skal ud i alt slags vejr. En forbedring for både kunder og personale. I et svar til et læserbrev i Øboen siger filialdirektør Carsten Volder, at de følger kundernes efterspørgsel, så lad os se hvor alvorligt det er ment.

Vi glæder os til at se, hvad der bliver forandret.

Venlig hilsen