POLITIK

Helt ny liste melder sig ved kommunalvalget i november. Listens eneste kandidat er Steffen Boye Uhrenholdt.

LANGELAND: En helt ny liste stiller op ved kommunalvalget i november: Borgerlisten Langelands Frie Liberale.

Bag listen står Steffen Boye Uhrenholdt, Lindelse, der også er eneste kandidat på listen.

For Steffen Uhrenholdt er hovedmålet at skabe forandringer i kommunen:

- Det er nu snart fire år siden, at vores nuværende kommunalbestyrelse kom til magten. Jeg står i dag tilbage med følelsen af, at vores nuværende kommunalbestyrelse ikke har formået at løfte den opgave de påtog sig ved sidste kommunalvalg, og at Langeland Kommune nu er i forfald, forklarer Steffen Uhrenhodt.

Jeg krummer tæer, når jeg tænker over den lange række skandaler, i min optik, som vores nuværende politikere har været igennem.

Steffen Uhrenholdt

- Jeg er overbevist om, at hvis vi skal fastholde ønsket om at være en selvstændig kommune mange år frem er det vigtigt - ja det er ligefrem nødvendigt, at der kommer nye øjne på måden, vi løser kommunens udfordringer på. Jeg ønsker, at der kommer en ny kommunalbestyrelse til magten, som vil arbejde for at sikre udvikling i vores kommune. Det har en afgørende betydning at få ændret kommunalbestyrelsens tankegang fra "hvad er billigt og fungerer nu her" til "hvad er en fornuftig investering i fremtiden".

- Jeg krummer tæer, når jeg tænker over den lange række skandaler, i min optik, som vores nuværende politikere har været igennem. Jeg tænker også tit, at med disse signaler, der sendes fra vores politikere, er det forståeligt, at det er et minimalt antal mennesker, som ønsker at flytte til kommunen. Så i stedet for at sidde og pege fingre af, hvad jeg mener andre gør forkert, har jeg nu valgt at gå ind i lokalpolitik, for at prøve at få skubbet vores kommune i den rigtige retning.

- Jeg ønsker at være et aktiv i kommunen samt at kunne være med til at skabe en positiv forandring for vores skønne øsamfund, tilføjer han.

I forbindelse med stiftelsen af Langelands Frie Liberale holdes der borger-dialogmøde på Frivilligcenter Langeland, Fredensvej 1, Rudkøbing, den 20. maj kl. 15.00.

Ligeledes arrangerer Steffen Uhrenholdt et digitalt dialogmøde på Langelands Frie Liberales facebookside.

  • fyens.dk