frihed: Fra Aarhus til Lohals gav mere tid til familieliv

- Jeg læste jura i Aarhus, og en dag fik jeg bare nok. Nok af stress. Mange mennesker. Asfalt over det hele. Og ingen natur. Så jeg spurgte min mand, Rune, om han ville være med til, at vi flyttede på landet og stiftede vores familie der. Sådan startede Christina Mølholms ø-liv.

For manden sagde ja i 2009 og siden er August kommet til sammen med to hunde i den gamle pragtvilla midt i Lohals. Og familien har udover tre-årige August også barslet med virksomheden Tømmerlusen.dk, da Rune er tømrer og så Christinas webshop www.littlevillagepeople.dk.

Friheden på øen

- Det gjorde ikke ondt at droppe jurastudierne og storbyen til fordel for driften af to virksomheder og det landlige liv. Tværtimod. Som jurist så jeg mig selv arbejde med andres problemer og altid være under stort pres. Nu har jeg tid til familien, naturen og til at være iværksætter. Så vores snart 8 år her på Langeland har været opfyldelsen af alle drømme, siger Christina, 33 år.

Butikken Littlevillagepeople er udelukkende internetbaseret. Og hun fik en partner til butikken i naboen Henriette, som er udlandsdansker med villa i Lohals.

- Jeg fotograferer varer, pakker varer, tager på messer, køber nye varer - og Henrikke og jeg bruger Skype til at kommunikere om virksomheden, der har vokset sig stor via Instagram.

Lopper i haven

Christina har også været en del af Kuriosa-butikken i Hou. Nu er fokus så på familiens to virksomheder.

- Så holder jeg loppemarked i haven til sommer for at få tømt møbel- og nipslageret. Og ja, vi bygger også stadig på vores villa, griner Christina og indrømmer:

- Iværksættere HAR mange jern i ilden og vi har det tilmed sjovt. Og alt hvad vi ønskede os plus lidt ekstra er gået i opfyldelse på Langeland.

  • Af: