Lotte Pedersen har etableret behandlingssted i Rudkøbing. Tilbyder blandt andet kinesiologi og clairvoyance.

RUDKØBING: "Intuitiv Indsigt" hedder en ny klinik samt kursus- og retrætested i Rudkøbing.

Det er etableret af Lotte Pedersen på Strandbakken 6, hvor hun også driver Dronningesædet B&B.

- Jeg flyttede til Langeland i 2012 og har før det boet på Fyn, hvor jeg også havde klinik og undervisning. Sammen med en kollega uddannede vi elever til krops- og helhedsterapeuter, fortæller Lotte Pedersen.

Min interesse for alternativ behandling startede for mange år siden, da et familiemedlem blev alvorlig syg. I forlængelse af dette, ca. 31 år siden, startede jeg min uddannelse som kinesiolog og andre uddannelser fulgte med.

Lotte Pedersen

- Min interesse for alternativ behandling startede for mange år siden, da et familiemedlem blev alvorlig syg. I forlængelse af dette, ca. 31 år siden, startede jeg min uddannelse som kinesiolog og andre uddannelser fulgte med. Sidst, men ikke mindst, afsluttede jeg en clairvoyance uddannelse i 2015 med en efter følgende masterclass overbygning som afsluttes i juni i år. Ordinært er jeg uddannet sygehjælper og socialrådgiver.

- Alt dette betyder, at jeg har en alsidig værktøjskasse, hvor jeg har udviklet mit eget koncept, hvor forskellige værktøjer kommer i brug efter behov. Clairvoyancen har vist sig at være et enestående redskab til at forbinde den åndelige og den fysiske verden til en større forståelse, af de problematikker vi står i, og hvad vi kan gøre ved dem.

- Mit håb er, at mit hjem og klinikvirksomhed må danne rammen om et sted, hvor andre får lyst til at deltage i meditation, diskussions aftener og andre arrangementer til udveksling af viden der omhandler en fælles interesse for den spirituelle og åndelige verden, tilføjer Lotte Pedersen.

 

  • fyens.dk