Godsejer og arving til Broholm Slot, Anders Sehested Hjerl-Hansen (30), sagde ja til ægteskab med Christina Regitze Kaas Knuth (33), der er godsejer på Egeløkke Gods på Nordlangeland
Grever, grevinder komtesser, kammerherrer - og damer var lørdag eftermiddag i stort tal mødt frem i Bøstrup kirke på Langeland for at overvære og deltage i vielsen mellem godsejer og arving til Broholm Slot ved Gudme, Anders Sehested Hjerl-Hansen, og Christina Regitze Kaas Knuth, der er godsejer på Egeløkke Gods på Nordlangeland.

I spidsen for festlighederne stod gommens mor, kammerdame Anne Lütken, som har resideret på Broholm Slot siden 2001. Anne Lütkens mand, Frederik Lütken, blev ramt af sygdom for fem år siden, men mødte dog i godt humør op til brylluppet.

På grund af Frederik Lütkens sygdom blev gommen, Anders Sehested Hjerl-Hansen, for nogle år siden hentet hjem fra København, hvor han er bankuddannet og havde en stilling i Danske Bank.

Mor og søn har siden da kørt et tæt parløb i driften af det gamle familieslot.

Anne Lütken har med stor dygtighed fået etableret Broholm Slot som et anerkendt ridecenter, mens sønnen har koncentreret kræfterne om at udvikle slottet til et sted, hvor man kan få hotelophold, holde møder og holde fester og selskaber, specielt bryllupper er apropos en stor succes på slottet. Christina Regitze Kaas Knuth har i mange år boet i London, hvor hun har studeret kunsthistorie og bl.a. arbejdet for auktionshuset Christies. For tre år siden blev hun, der er enebarn, ”kaldt hjem” til Egeløkke, da hendes forældre gerne så, at hun overtog familiegodset.

Christina Regitze Kaas Knuth har siden omstruktureret godset, har bl.a. bortforpagtet jorden, og er nu aktiv på både eget gods og på Broholm Slot hvor hun hjælper til med den daglige drift.